Over ZoKadoos– Een persoonlijk kijkje achter de schermen.

Welkom op de webshop van Design&zo persoonlijke kado’s. Mijn naam is Cynthia Duivenkate, 32 jaar en altijd creatief bezig. Ik ben moeder van twee gezellige meiden Valencia 9 jaar en Zoey 6 jaar en zij is de voornaamste reden dat ik met deze toffe webshop ben begonnen. Zoey lijdt namelijk aan een metabole kinderziekte (energiestofwisselings ziekte).
na het horen van deze diagnose stond ons leven op z’n kop en moesten we leren ons leven anders in te delen.

Design&zo is een eenmanszaak en ik zal hieronder uitleggen hoe ze is ontstaan.
Door een vriendin ben ik in aanraking gekomen met het maken van bedrukte producten.
En dit was zo leuk om met vinyl en flex te werken. Dat ik heb besloten om de zorg voor Zoey en mijn creativiteit te combineren en te benutten en zo vanuit huis mijn werk ervan te maken, want hoe leuk is het om iedere dag met je hobby bezig te mogen zijn!
Ik heb nog een hoofd vol creatieve ideeën en nieuwe plannen.

Ik word blij van creatief bezig zijn, mensen blij maken met mijn zelfgemaakte cadeau waar aandacht aan besteed is, passend bij de gelegenheid en altijd als een kadootje verpakt. Zoek jij ook iets origineels of speciaals, voor je eigen kindje, vriendin, moeder of om cadeau te geven? Dan ben je bij Design&zo aan het juiste webadres Ik help je graag!

Alles wordt handgemaakt en dat kost tijd. Daarom is de gemiddelde levertijd 2 tot 5 werkdagen, tenzij anders staat aangegeven.
Voor ons is elke bestelling een feestje. Natuurlijk doen we altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen.

De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten. Volg ons via Instagram of Facebook  en blijf helemaal op de hoogte!

Ik hoop je te mogen begroeten in de webshop.
En mocht je feedback, nieuwe ideeën of vragen zijn altijd welkom stuur me dan gerust een email of een berichtje via contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik maak en af en toe een kijkje in mijn leven? Volg mij dan via Facebook en Instagram

Liefs en creatieve groetjes Cynthia

© 2020 - 2022 ZoKadoos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel