Verzending & Ophalen

 

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen we de bestelling naar je op, maximaal binnen 3-5 werkdagen. De vaste verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Je ontvangt een e-mail als het pakket is verstuurd. Als de verzending langer duurt door bijvoorbeeld vakantie dan staat dit vermeld op de website & de socials.

LET OP!! Als plaats van levering geldt het adres dat jij zelf aan ZoKadoos kenbaar hebt gemaakt. Jij (de consument) bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van een juist afleveradres. Wanneer je een foutief adres opgeeft in je bestelling,  kan ZoKadoos hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. De eventuele kosten zullen hierdoor voor jou zijn.

Ophalen

Je kunt je bestelling ook ophalen bij ZoKadoos in Heerhugowaard. Kies voor de optie “ophalen” bij het afrekenscherm, zo betaal je geen verzendkosten. Je krijgt een bevestigingsmail als je bestelling ingepakt voor je klaar ligt en dan spreken we een ophaalmoment op.

Verzendkosten Nederland:

  • Brievenbuspost NL:  € 4,25 per bestelling. Je bestelling wordt verzonden in een brievenbusdoosje. (met PostNL, je ontvangt een Track & Trace code).
  • Pakketpost NL: € 7,50 per bestelling. (met PostNL, je ontvangt een Track & Trace code).
  • Pakketpost België € 10,- & Duitsland € 11,50 (met PostNL, je ontvangt een Track & Trace code).
  • Gratis verzenden voor bestellingen vanaf  € 50,- (Alleen binnen NL en afhankelijk van de grootte van het pakket, zal het verstuurd worden met Brievenbuspost of Pakketpost.)

Neem in het geval van klachten, beschadigingen of breuk direct contact op met ZoKadoos, in ieder geval binnen 24 uur na aflevering van de bestelling. Hierna kunnen we niet meer garanderen dat de schade vergoed wordt. ZoKadoos kan om foto’s van de klacht vragen, of het artikel terug vragen ter beoordeling. Hierna zoeken we samen naar een oplossing. Stuur een garantieartikel niet zomaar retour, deze verzendkosten worden door ZoKadoos niet vergoed!

Wijze van (duurzaam) verpakken en verzenden:

Wij proberen zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen van onze leveranciers te hergebruiken. Het kan dus zijn dat je bestelling wordt geleverd in een gebruikte doos, Uiteraard doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de gekozen verpakkingsmaterialen voldoen aan de eisen die nodig zijn om de artikelen veilig te verzenden.

Zo houden we de verzendkosten laag en doen we het ook nog een beetje groen!

 

 

 

© 2020 - 2023 ZoKadoos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel