HOME RUILEN & RETOURNEREN

 

 

Ruilen & retourneren 
 

 

Je heb het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Dat kun je doen door jou retour aan te melden via info@zokadoos.nl
 

Als je het prettig vindt, kun je ook gebruik maken van het herroepingsformulier

Na de annulering heb je 14 dagen de tijd om het product op te sturen. de kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestord (niet de retourkosten). Niet aangemelde retours nemen wij niet in ontvangst.

Als je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Zokadoos zal het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, als het product reeds in goede orde retour is en/of het objectief aantoonbaar is dat het product is tergugezonden (bewijs van verzending).

De door ons gepersonaliseerde producten die je via deze webwinkel koopt (volgens de door jou ingevoerde specificatie, zoals naam bedrukkingen) zijn wettelijk uitgesloten van herroeping.
Tassen, kleding, textiel wat ruikt naar bijvoorbeeld Parfum, Rook, e.a. onhygiënsche luchten of waar dieren haren op zitten kunnen niet retour.!  Als een artikel niet meer als NIEUW te verkopen is kan de ondernemer de schade verhalen op de consument!

Retour sturen na aanmelden van retour naar:

ZoKadoos | Spirealaan 6 | 1702 JH | Heerhugowaard

 

 

 

© 2020 - 2023 ZoKadoos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel